drukwerk

Drukwerk, alles wat niet digitaal is. We verzorgen brochures, jaarverslagen, folders, posters, banners, visitekaartjes, etc.

Gemeente Ede

Rapport, Visie op recreatie en toerisme gemeente Ede. De gemeente Ede heeft voor het eerst, samen met stakeholders uit het werkveld, een visie op toerisme en recreatie gemaakt. In deze visie geven ze richting aan het beleid voor de komende jaren. Een greep uit de visie: Ze willen meer en jongere doelgroepen naar de Veluwe halen, actieve vormen van recreatie en toerisme stimuleren, verbindingen voor wandelaars en fietsers verbeteren. De kernthema’s zijn: active, culture, taste en relax. 

Presentatie panelen nieuwbouw project Het Nieuwe Landgoed te Ede.

Broodbelegvergelijker

De Broodbelegvergelijker is een boekje, van het FrieslandCampina Institute, speciaal voor voedingsspecialisten. In dit boekje staan de in Nederland meest gebruikte broodbeleg soorten beschreven. Daarnaast geven ze ook bij elke belegsoort alle voedingsnutrienten in blokjes aan. Hoe donkerder de kleur van het blokje, des te meer het bevat. Door de unieke pagina indeling is het mogelijk om de diverse broodbeleg soorten met elkaar te vergelijken. Zo kun je zoet, hartig en kaas onafhankelijk van elkaar omslaan.

Agriterra

Voor Agriterra zijn er verschillende brochures en jaarverslagen ontworpen. Agriterra is opgericht door de Nederlandse agrarische sector en biedt deskundig advies en trainingen aan coöperaties en boeren-organisaties in opkomende economieën.

FrieslandCampina DOMO

Diverse uitingen en boekjes in de stijl van Nijntje (met toestemming van Mercis BV) voor de Business Innovatie Gathering van FrieslandCampina DOMO in het centraal museum in Utrecht. Uitgangspunt voor alle uitingen voor deze bijeenkomst was Bertje Big.

Enkele andere voorbeelden van door ons verzorgt drukwerk