illustraties

FrieslandCampina

Diverse illustraties voor FrieslandCampina. Uiteenlopend van medische illustraties voor in presentaties tot meer ludieke tekeningen voor interne campagnes.

3D

Deze illustraties zijn gemaakt voor een verkoopbrochure van een nog nieuw te bouwen appartementen complex. Niet iedereen kan zich een goed beeld vormen van hoe een ruimte er uitziet aan de hand van een plattegrond. Op deze manier kunnen we een indruk geven van hoe de diverse appartementen zijn ingedeeld en wat de verhoudingen zijn.

Kerstkaart

Een Kerstkaart in de vorm van Ikea handleiding. Jozef en Maria zijn gebaseerd op het bekende Ikea figuurtje uit de standaard handleidingen. Ze reizen naar Betlehem en voordat ze daar aankomen gaan ze eerst langs de “IDEA” om een stal en kribbe te kopen. terwijl Maria al op het punt staat op te bevallen is Jozef nog druk met het in elkaar zetten van de stal.

Studio Pothoff

Voor Studio Pothoff in Veenendaal hebben we diverse illustraties in uiteenlopende stijlen gemaakt. Van strakke iconen tot meer stripverhaal achtige illustraties.

Milksplash

Doo middel van fotobewerkingen hebben we een aantal illustraties gemaakt. De melkspetters hebben we zo bewerkt dat het een melkflesje, een koe en een baby zijn geworden.

Rehobothschool

Serie van 4 illustraties waarin de kernwaarden van de school zijn verwerkt. Het is een combi van echte foto’s en illustraties geworden. De verschillende elementen in elke illustratie zijn ook los te gebruiken in b.v. nieuwsbrieven of op de website.

Diverse